Gårdkonen

Hyggeligt lille hus, som lægger op til en ferie hvor man ikke opholder sig i Gårdkonen hele ferien. Der er hyggeplads i haven, med egen gasgrill.

Huset er primitivt og ikke Luksus, mest for det yngre og ikke kræsne publikum. Huset ligger fra sommeren 2020, som en del af ParkgolfBornholm.dk ,hvorfor der kan forventes at være andre gæster i området, end de der har lejet ferielejligheder.

Åbningstider for Parkgolf forventes at være kl. 1000-2000. Brug af Golfbanerne vil være inklusive i prisen for de gæster der har lejet ferielejligheder.

Beliggenhed: Naturskønne omgivelser med havudsigt, tæt på naturen med løbestier, vandre og cykel ture, og tæt på Gudhjem. Det er hyggeligt og der er et lille te-køkken, et lille badeværelse med toilet, samt en lille stue med spiseplads og sovesofa.

Adgang til hems på 1 sal er op af en lidt stejl trappe. Hems er med 4 sovepladser. Der er i hemsen en højde på ca. 1,5 meter, så der er IKKE ståhøjde og det er en Hems.

Huset har brændeovn, hvis det skulle blive lidt koldt eller for fugtigt, brænde skal man selv stå for.

Huset er på ca. 24 m2 i grundplan + hems.

Slutrengøring kan tilkøbes for 400 – 600 kr.. Det forventes at man efterlader boligen i væsentlig samme stand som man modtager den, da der er tale om vi udfører en slutrengøring, hvor der efter jeres ophold støvsuges, vaskes gulv og aftørres vandrette flader.

Pris i højsæson 2500,- kr.

Pris i lavsæson fra 1500,- kr.

DanishEnglishGerman