Menu Luk

Ferielejligheder og Parkgolf

Vi har 3 forskellige ferielejligheder vi lejer ud i prisklasser fra 2500,- kr. pr. uge i højsæsonen og selvfølgelig billigere uden for sæsonen. Vi lejer normalt kun ud for hele uger, med skiftedag lørdag.

Efter planen er der Parkgolf tilknyttet helligdommen.dk i sæsonen 2019. Der mangler tilladelser fra hhv. Kystdirektoratet og Bornholms Regionskommune, men vi statser på det bliver en realitet, til glæde for både vores egne feriegæster og turister, der må ønske at prøve kræfter med sporten. Vi finder selv Parkgolf spændende, inspirerende og morsomt – Spillerne, venner, familien, skoleklasser osv., kan hygge og more sig, men også de mere øvede kan nyde sporten og naturen fra adressen.

Helligdommen hedder den 7 km. lange strækning fra Gudhjem og nordpå mod kunstmuseet.

Kyststrækningen består for det meste af klipper og klippesprækker, men enkelte steder er der sten eller sandstrand. Strækningen er meget kuperet

Turen fra os og til Gudhjem er meget, meget smuk og kuperet, langs strandstien og det er en fantastisk oplevelse for både vandrere og løbere.

vh

Steen Frandsen

Helligdomsvej 11

3760 Gudhjem

+45 31245075